17.8.2010

This is quite awesome (also very graphic)I am too tired right now to do any of the analysis which is expected from this kind of post, but you are welcome to do it for me in the form of a nice little comment below. Go.

5 kommenttia:

idieH kirjoitti...

:D En osaa (tai ehkä tahdo) kommentoida juuri tuota videota, mutta siitä tuli mieleen, että juuri viime viikonloppuna pari miespuolista kaveriani vahvistivat vanhan stereotypian. He nimittäin molemmat olivat sitä mieltä, että teini-ikäinen poika ajattelee seksiä noin joka viides sekunti. Samalla kun yritin karkottaa mielestäni ajatusta noista kiimaisista mamin pikku kullanmuruista mummolan kahvipöydässä miettimässä tissejä (tai niiden poikien tapauksessa... jotakin... hitto, en minä tiedä, mitä androfiilit miettivät), aloin pohtia, ovatko teinitytöt yhtä kiimaisia, enkä oikeasti saanut päähäni omasta varhaisteini-iästäni yhtäkään mielikuvaa, joka tukisi tätä ajatusta. Toisaalta juuri parisuhdehaaveilut, ihastumiset, sydänten piirtely kouluvihkoihin ym. täyttää teini-ikäisen tytön koko elämänpiirin jo aika varhaisessa teini-iän vaiheessa. Oikeastaan parisuhdeleikit alkavat tytöillä jo päiväkoti-ikäisenä. Meitä ohjataan jo hyvin varhaisessa vaiheessa suhtautumaan seksuaalisuuteen eri tavoin. Hormonihyrrien seksuaalisen halun määrän voinee olettaa olevan melko lailla sukupuolesta riippumaton.

Iso osa tuntemistani naisista on umpipervoja. Oikeasti. On tämän ajan ilmiö, että on jotenkin itsestäänselvää, että naiset puhuvat seksistä ja seksuaalisuudesta avoimesti - ja jopa rivosti. Ainakin se viiteryhmä naisia, johon itse kuulun. Opimme pienestä pitäen aluksi ruokkimaan puhtaaksi ja siveäksi koulittua mieltämme ajatuksilla parisuhteesta ja romanttisesta rakkaudesta, jossa seksuaalisuuskin on puhdasta ja viatonta, ja tullessamme varhaiseen aikuisikään meistä yhtäkkiä tuleekin vapautuneisuuden nimissä pervoja rääväsuita. Tarkoittaako tämä taas sitä, että tavoittelemme tasa-arvoa mukautumalla miesten standardeihin? Elämme kaksoisvaatimuksin, kuten monessa muussakin asiassa? En ihan vilpittömästi tiedä.

Tuomo kirjoitti...

Muusta en tiedä, mutta androfiili on hieno sana :)

Sushi kirjoitti...

Pöh, kyllä minä ainakin koulutyttönä kuvittelin usein miesopettajien tunneilla minkähänlaista olisi harrastaa seksiä heidän kanssaan, mutta sen sijaan en kuvitellut koskaan, millaista olisi olla heidän kanssaan parisuhteessa tai naimisissa. Ok, kiviäkin kiinnostaa, mutta oli pakko sanoa. :)

Inana kirjoitti...

Mulla ei ole tästä mielipidettä, ainakaan sellaista jonka voisi äkkiä vain naputella tähän. Mutta tuo strippibaarikohtaus oli tosi hauska. Tykkäsin niiden naisten ilmeistä: ne eivät yrittäneet vietellä ketään eivätkä olleet itse katsottavina, vaan ainoastaan tuijottivat tylsästi, nähdäkseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska =) tykkäsin siitä pulskasta naisesta, joka meni strippibaarissa liian pitkälle. Sellainen "come on, what the fuck!" -ilme kun vietiin pois.

Mutta niin, tämä on söpöä, että _mies_ kuvittelee, että naiset olisivat kiimaisina juuri sellaisia kuin hän itse on. Haluaisivat katsoa hetkuttelua ja nähdä ruumiinosia masturboidessaan. Ja koska näin ei ole, on selvää, että naiset eivät ole kiimaisia<3<3

Vaikka kyse on siitä, että naisten kiimaisuus usein manifestoituu eri tavalla (oli syy sitten biologinen tai kulttuurinen). Tarkoitan tietysti, että nainen ei yleensä herätä puolisoaan runkatessaan yöllä.