tag:blogger.com,1999:blog-5020315734443986247.post5296983903591798120..comments2014-11-20T21:01:24.230+02:00Comments on Multigrain knäckebröd: Pitsa on ihanaaRonjahttp://www.blogger.com/profile/05743372243041538478noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5020315734443986247.post-37667316921574842702013-05-04T11:39:44.690+03:002013-05-04T11:39:44.690+03:00Joo, mä olen vain vähän minimalisti. Tykkään pelki...Joo, mä olen vain vähän minimalisti. Tykkään pelkistetystä ja yksinkertaisesta meiningistä vähillä täytteillä. Pohja on tärkein. Ja usein teen pitsani hetken mielijohteesta, kun on pakko saada. Luulen, että jos oikein hartaasti haluaisin ruveta kastiketta puuhaamaan, niin tekisin sitten saman tien tuoreista tomaateista niin, että kalttaisin ne ensin ja niin edelleen...Ronjahttps://www.blogger.com/profile/05743372243041538478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5020315734443986247.post-19675948887157695682013-05-04T11:02:31.291+03:002013-05-04T11:02:31.291+03:00Tää oli hyvä, kiitos. Taidan tehdä tänään pizzaa. ...Tää oli hyvä, kiitos. Taidan tehdä tänään pizzaa. Mä teen kastikkeen yleensä niin, että heitän tehosekoittimeen tomaattimurskaa, suolaa, pippuria, ihan vähän sokeria ja yrttejä (basilikaa, timjamia, oreganoa, tai mitä nyt sattuu olemaan) ja vielä pari tippaa sitruunamehua, jos mulla sattuu sellaista olemaan. Paljon, paljon parempaa kuin pelkkä tomaattimurska tai paseerattu tomaatti, ja hyötyyn nähden hyvin vähäinen vaiva. Mari-tätihttps://www.blogger.com/profile/05931872234087975565noreply@blogger.com