4.11.2008

Tympeä tiistai

Olipas taas huonoa ruokaa Unicaféssa. Kyllähän se maistui ihan hyvältä, muttei siitä oikein proteiinia saanut. Söin jotakin "juureshöystöä bataattimuhennoksen kanssa". Muhennos toi mieleen lanttulaatikon.

Eikös Unicafén kasvisruoissa tavannut olla enemmän proteiinia? Minusta ennen oli useammin soijakastikkeita ja papupatoja ja sellaisia. Nykyään on yhä useammin jotain kesäkurpitsaporkkanakeitoksia, joiden seuraksi saa proteiinin seuraksi kauhoa kylmiä papuja lisukelinjastolta, jos sieltäkään löytyy. Voisivat Unicaféssa ruveta käyttämään uskaliaammin erilaisia kasvisruoan proteiininlähteitä, vaikkapa tofua, seitania, papuja, linssejä ja herneitä. Taidan lähettää palautetta tänään...

Sainpas muuten Suomen kielen laitokselta töitä! Litteroin videonauhaa keskustelunanalyyttisiin tarkoituksiin. Edistän siis tiedettä Muoto-opin arkiston kokoelmaa kohentaen ja saan siitä rahaa. Mikäpä voisi olla siistimpää?

Tarkoitus oli blogittaa tänään jo päivemmällä. Istuin nimittäin Opiskelijakirjaston kokoelmakerroksessa, joka on aikamoinen bunkkeri, eikä oikeastaan tarkemmin ajatellen olekaan mikään ihme, ettei siellä kuulu HUPnet. Hohhoijaa. Mutta oli siellä rauhallista. Sain kirjoitettua valmiiksi auttamattomasti myöhässä olevan esseen, josta mainitsin jo jossain aiemmassa postauksessa.

Nyt sitten pääsin kotiin blogaamaan. Seuraava ohjelmanumero illassani on sitten Lamin seminaaria varten pakkaaminen! Vaan jospa syön ensin jotain iltapalaa, päätä kun särkee...

edit: Siitä piti vielä mainita, että tuossa illalla Tikkurilassa vanha mies nosti minulle hattua vastaan kävellessään. Taisi luulla naiseksi, vaikken ollut edes hameessa tänään.

Ei kommentteja: