29.10.2008

Kurainen keskiviikko

Tänä aamuna satoi, joten enpäs viitsinyt lähteä venäjän tunnille. Siellä kyllä saattoi olla joku välitentin tapainen juttu, mutta vitut. Huomiseksi olen merkinnyt kalenteriini vielä yhden ruotsin kurssin, mutta Oodi on sitä mieltä, etten ole ilmoittautunut semmoiselle. Ei sitten.

Optikko soitti tänään kertoakseen, että uudet silmälasini ovat valmiit. Voisin käydä ne huomenna hakemassa.

Opintoputkessa törmäsin erääseen kaveriini, joka opiskelee AAKKL:lla. Läksimme syömään päärakennuksen Unicaféseen, jossa tapasin vielä lukioaikaisen kaverini N:n. N on tämän syksyn fuksi. Olemme saman ikäisiä. Hän on neljä vuotta hakenut opiskelupaikkaa, kun taas minä pääsin taannoin ensimmäisellä kerralla. Tällä välin olen itse ehtinyt heilua armeijassa ja sivarissa ja tuhlata aikaa vaikka mihin. Ajan miettiminen tällä tavalla auttaa näkemään asiat uudesta perspektiivistä. N on kuulemma vanhempi kuin kaikki tuutorinsa.

Nyt istun Opiskelijakirjastossa naputtamassa esseetä, joka olisi pitänyt olla valmis elokuun lopulla. Saapa nähdä, vieläkö opettaja sen ottaa vastaan. Jos ei ota, niin pitää sitten tenttiä kokonaan uudestaan se kurssi, jonka olen melkein suorittanut ja josta enää tämä essee uupuu. Olisipahan ainakin aikaa lukea tenttiin, kun nyt sitten näköjään torstaitkin ovat tyhjiä päiviä.

Perjantaina alkaa tundranenetsi jee.

Ei kommentteja: