23.10.2008

Liikuntatorstai

Tänään olen urheillut. Pyöräilin Vantaalta Sipooseen katsomaan entisellä yläasteellani järjestettyä vaalipaneelitilaisuutta. Siellä puhui kaksi kaveriani; toinen on Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas ja toinen Suomen kommunistisen puolueen. Saavuin koululle takkutukassani ja punamustassa palestiinalaishuivissani, minkä vuoksi opettajat luulivat minua useaan otteeseen tuoksi kommunistikaverikseni. Ja sekös minua huvitti.

Vaalipaneelin jälkeen kävin ikäisteni kuntalaisten hyvin tuntemassa Café Controlissa, joka lanseerattiin joskus vuoden 2004 tienoilla muistaakseni "Sipoon ensimmäisenä nettikahvilana". En ole asioinut paikassa ennen, joten ajattelin käydä tänään syömässä ja blogaamassa. Ravintolapa onkin itse asiassa kebabpizzeria, jossa on nurkassa tietokone ja lappu: "INTERNET 1 € / 30 min." Paikassa ei ollut edes wlania. En kyllä aio maksaa vuonna 2008 nettikahvilassa tuollaista hintaa verkkoyhteydestä puljun omalla nuhjuisella koneella. Blogin kirjoitus siis lykkääntyi harmillisesti. Falafelitkaan eivät olleet mikään tajunnan räjäyttävä kokemus.

Kävin Sipoossa pyöriessäni hetken mielijohteesta myös tutulla optikolla näöntarkastuksessa. Isä on aiemmin luvannut maksaa minulle uudet silmälasit niin halutessani. Näkö oli nykyisten lasien hankinnasta huonontunut vasemmassa silmässä -0,5 diopteria. Oikea oli säilynyt ennallaan. Nyt minulla on sitten viehättävät lukemat -6 vasemmassa ja -3,75 oikeassa silmässä.

Seuraavaksi juon teetä. Tänään on tullut pyöräiltyä nelisenkymmentä kilometriä kosteassa ja viileässä säässä. Varpaat ovat vieläkin kohmeessa. Tiedä, vaikka olisin huomenna flunssassa, enkä pääsisikään osallistumaan Mustaan perjantaihin :(.

Ei kommentteja: